Karakterek
Laycie Rollson:
"Eddig mindig azt mondtam, hogy nem érdekel, ha nem törődsz velem, hogy az a sok fájdalom, amit okoztál, már kioltott bennem minden érzést irántad. De tegnap óta tudom, hogy ez nem így van. Őrülten szeretlek, és tudom, hogy szeretsz, és azt is tudom, hogy nem tudod kimutatni, csak ha melletted vagyok."
    
Blake Ross:
"Lehetséges, hogy szeressenek bennünket olyannak, amilyenek vagyunk, bármilyen szégyenletes titok és bármilyen sötét árnyak rejlenek is a múltunkban, és a szerelemben el lehet dobni a maszkokat és az álarcokat."

 

Avan Jhonson:
"Nagyon igyekszem, én próbálok nem gondolni rád, de nem megy. Nem megy, bárhogy is küzdök ellene. Néha nem tudom felidézni az arcodat, aztán hirtelen megjelensz a gondolataimban. Azt akarom, hogy mellettem legyél. Nem tehetek róla."


Faye Tonkin:
"Neki most nem arra van szüksége, hogy megszólítsam, és arról faggassam, mi a baja. Ezek a szavak nem érnek el hozzá, ő most a saját harcát vívja. Most csak egyetlen dolog biztos: ha a szavakat, amik bennem vannak, kimondtam volna, akkor se tudtam volna megállítani a könnyeit."

Lindy Carrigan:
"A barátságban egyenrangúság van. Ha a képességekben, szerepekben, pozíciókban különböznek is egymástól, az egyenrangúság látásmódja mégis érvényesül. Ez engedi meg a közelséget. Olyan tiszteletteljes közelség ez, amelyben egyik sem erőszakolja rá magát a másikra, a gyengeségek láttán nem alakul ki ellenszenv bennük."
   Jamie Light:
"Ahelyett, hogy olyan baromságokkal traktálta volna, hogy a "remény hal meg utoljára", hogy "mosolyogjon, és akkor a világ visszamosolyog rá", a fiú egyszerűen csak megölelte a húgát. Mert néha ez a legjobb, amit tehetsz. Néha az a legjobb, ha hallgatsz."
Raven Feehan:
"Nem ellenfél ő, több annál. Mintha a végzet kijelölt volna kettőtöket egy párharcra, melynek nincs oka, sem értelme. Gyűlöl téged, életedre tör: soha nem vétettél ellene. Egy életen át kerülitek egymást."Sabrina Light:
"Úgy vettem észre, hogy az egyik legértékesebb jótétemény, amit az ember embertársának adhat, ha meghallgatja. Nem mindegy, miként. Együttérzéssel kell figyelni az elbeszélőre, mert aki vall, nem a partner életbölcsességeire és tanácsaira kíváncsi, hanem meg akar könnyebbülni."


Dylan Live:
"Mindig melletted állok, történjék bármi. Már bőven megelégedem azzal is, hogy a távolból figyelhetlek, támogathatlak és vigyázhatok rád. Ezt teszi egy jó barát!"
  Bradley Valiron:
"Első ránézésre senki sem az, akinek látszik. Elképzelhető, hogy valaki félelmetes, veszélyes külsővel van megáldva, aki után ennek ellenére bomlanak a lányok - közben az illető meg akar felelni az elvárásoknak, ugyanakkor meg is akarja mutatni az igazi énjét: érzékeny személy."


Corey Keen:
"Mi, férfiak, már csak így vagyunk megalkotva: képtelenek vagyunk egyszerre több dologra figyelni. A mi agyunk olyan, mint a hermetikusan záródó szoba, csak egyesével lehet oda bejutni."

 


Gavin Allen:
"Minden fiú így gondolkodik. Azt hiszik, hogy bármilyen helyzetből kivághatják magukat a megfelelő szavakkal, és mindig azt akarják, amit nem kaphatnak meg. Ez beléjük van kódolva."

2 megjegyzés:

 1. Kedves Arika!

  Nemrég véltem felfedezni, hogy újítások történtek a szereplőkkel kapcsolatban....... Őszinte leszek, szerintem a kelleténél több információt osztottál meg velük kapcsolatban, de az idézeteket remek ötletnek tartom! Összességében szerintem összetett, kerek lett a menüpont kidolgozása - egyetlen változtatás, amit javaslok, hogy legközelebb kevesebb információt árulj el a szereplőkről. Az sokkal izgalmasabb, ha akik olvassák a történeted, egyenként jönnek rá az adott szereplő jellemvonásaira, nem pedig előre tudják már azokat.

  Ölel, Kaley

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Kaley!

   Most látom, hogy írtál ehhez a menüponthoz. Azt belátom, hogy talán kevesebb információt is közzétehettem volna, de így szerintem jobban lehet azonosulni egy-egy karakterrel. De ez az én véleményem..... Viszont legközelebb megfogadom a tanácsod, és elgondolkozom azon, hogy a kevesebb néha több. Köszönöm, hogy írtál és ismét építő jellegű kritikát kaptam tőled!

   Puszi, Arika

   Törlés